Portfolio

Instagram & meer

Voor diverse bedrijven beheer ik de Social Media accounts. Hierbij kun je denken aan Instagram, Facebook en LinkedIn. Dit betekent dat ik aan de hand van beeldmateriaal bijpassende content schrijf. Deze zogenoemde captions schrijf ik indien gewenst naast  Nederlands ook in het Engels, inclusief passende #hashtags. 

Webteksten

Voor Jade Uitvaart schrijf ik webteksten over uitvaart- gerelateerde onderwerpen.

Hiervoor wordt een onderwerp aangeleverd met een aantal steekwoorden die in de webtekst terug moeten komen. Naast webteksten beheer ik ook het Instagram account van Jade Uitvaart. Hierop zijn inspirerende quotes te vinden. 

Horeca & meer

Na zelf jarenlang in de horeca te hebben gewerkt, gebruik ik die ervaring nu voor het schrijven van teksten voor horeca ondernemingen. 

Daarnaast schrijf ik alle teksten voor Hotspots Delft over de leukste bezienswaardigheden, horeca bedrijven en winkels in  Delft. Op die manier zetten we deze bedrijven op de kaart.

Reisteksten

Reizen is een grote passie van mij. Daarom schrijf ik daar met veel plezier over. Zo heb ik voor een magazine een heel gave tekst van het Nederlands naar het Engels vertaald. Bij het schrijven van teksten zorg ik dat deze passen bij de stijl die door de onderneming gebruikt wordt en aansluit bij eerder geschreven teksten.

Auto's & meer

Voor Car Detail Service schrijf ik captions op Instagram en Facebook. Ook word ik  ingehuurd om teksten te schrijven en redigeren. Dit zijn onder andere k,

e-mails, captions voor Instagram en/of Facebook en teksten voor websites.

Overige teksten

Onder overige teksten vallen alle opdrachten die eenmalig plaatsvinden of nieuw zijn en niet in één van de andere categorieën past. Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Of weet je wat je wilt, maar weet je niet hoe je dat aan moet pakken?

Neem dan vandaag nog contact met mij op! 

 © Copyright 2020. Jacky Dekkers Copywriter. All rights reserved.