Diensten

Instagram & Facebook

Wil je je bedrijf online in de markt zetten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is het goed om na te denken over de samenwerking met een content creator. Aan de hand van een content kalender komen er wekelijks berichten online van hoogwaardig beeldmateriaal met creatieve teksten.

Stijl & Structuur

Ga je afstuderen? Of ben je al bezig met afstuderen? Dan weet je hoe belangrijk het is om een goede scriptie in te leveren. Bij het schrijven van een scriptie is de spelling ontzettend belangrijk. Ik kijk je scriptie graag voor je na op taalfouten, structuur en stijl. Ook andere opdrachten voor school kan ik voor je nakijken.

Nieuws & Artikelen

Is je website toe aan een make-over, heb je hulp nodig bij het maken van teksten voor je nieuwe website of wil je een tekst toevoegen aan je bestaande website? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. We kijken samen hoe we dit vorm kunnen geven en wat je wil bereiken met je tekst en daarna ga ik voor je aan de slag!

Schrijven & Herschrijven

Het schrijven van teksten kan iedereen. Toch is het lastig om een tekst te schrijven die passend en pakkend is voor de doelgroep. Hier kan ik je mee helpen. Je kunt mij steekwoorden geven, waar ik een vloeiend verhaal van maak of je tekst in zijn totaliteit toesturen zodat ik hem kan controleren en aanpassen.

Nederlands & Engels

Misschien heb je hulp nodig bij het vertalen van Nederlandse of Engelse teksten. Of ben je op zoek naar iemand die een tekst in het Engels kan schrijven. Ik richt me vooral op het schrijven en vertalen van Engelse teksten over toerisme, reizen, mode, cosmetica, eten, Social Media en teksten voor blogs. 

 © 2020 copyright by Jacky Dekkers