Jacky Dekkers Copywriter Logo

Wil je een nieuwe website of is je website toe aan een make-over? Samen bespreken we wat de wensen en het budget zijn, waarna ik voor je aan de slag ga. Benieuwd naar eerder gebouwde websites? Bekijk dan de door mij gebouwde websites op mijn homepage en doe alvast wat inspiratie op.

Wil je jouw bedrijf online in de markt zetten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Om jou met Social Media te helpen heb ik besloten de handen ineen te slaan met een fotograaf. Hiermee bieden wij een totaalpakket van beeld en tekst aan. Van professionele foto's tot pakkende teksten. ​

Door middel van verschillende pakketten die wij aanbieden zit er altijd een pakket tussen dat past bij jouw onderneming. Aan de hand van een content kalender posten wij elke week nieuwe berichten voor jouw Social Media kanalen en zorgen wij dat acties en belangrijke mededelingen zo snel mogelijk worden geplaatst. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met mij op!

Het schrijven van teksten kan iedereen. Toch is het lastig om een tekst te schrijven die passend en pakkend is voor de doelgroep. Hier kan ik je mee helpen. Je kunt mij steekwoorden geven, waar ik een vloeiend verhaal van maak. Je kunt ook de tekst in zijn totaliteit toesturen zodat ik hem kan controleren en aanpassen.


Ik (her)schrijf teksten voor verschillende doeleinden; de krant, websites, blogs, Social Media, tijdschriften, e-mails, curricula vitae, win acties, persberichten en nieuwsbrieven.

"If you're struggling for words then don't worry - I have plenty"

Misschien heb je hulp nodig bij het vertalen van Nederlandse of Engelse teksten. Of ben je op zoek naar iemand die een tekst in het Engels kan schrijven. Ik richt me vooral op het schrijven en vertalen van Engelse teksten over toerisme, reizen, mode, cosmetica, eten, Social Media en teksten voor blogs. 

 © Copyright 2020. Jacky Dekkers Copywriter. All rights reserved.