Jacky Dekkers Copywriter Logo

Wil je een nieuwe website of is je website toe aan een make-over? Samen bespreken we wat de wensen en het budget zijn, waarna ik voor je aan de slag ga. Benieuwd naar eerder gebouwde websites? Bekijk dan de door mij gebouwde websites op mijn homepage en doe alvast wat inspiratie op.

Wil je jouw bedrijf online in de markt zetten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Om jou met Social Media te helpen heb ik besloten de handen ineen te slaan met een fotograaf. Hiermee bieden wij een totaalpakket van beeld en tekst aan. Van professionele foto's tot pakkende teksten. ​

Door middel van verschillende pakketten die wij aanbieden zit er altijd een pakket tussen dat past bij jouw onderneming. Aan de hand van een content kalender posten wij elke week nieuwe berichten voor jouw Social Media kanalen en zorgen wij dat acties en belangrijke mededelingen zo snel mogelijk worden geplaatst. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met mij op!

Sinds ik in september 2019 mijn certificaat voor uitvaart fotopresentaties behaalde, heb ik vele presentaties gemaakt. Uitvaart fotopresentaties zijn mijn specialiteit, maar ik maak met plezier ook presentaties voor bruiloften, evenementen en andere partijen.

 

Bij interesse ben ik telefonisch of per mail bereikbaar en ontvang je een bestand waarin staat beschreven hoe je de foto's en muziekstukken het beste kunt aanleveren. Binnen de afgesproken termijn ontvang je de complete fotopresentatie terug in PowerPoint. Wil je graag zien wat voor soort presentaties ik maak? Klik hier!

Naast dat ik websites bouw, social media kanalen voor bedrijven beheer en fotopresentaties maak, heb ik sinds begin 2021 ook een webshop waar ik een ruime collectie gepersonaliseerde gedenksieraden, diverse urnen en glasblokjes met foto verkoop.